Kenneln

Jag heter Pia Ekdahl och bor tillsammans med min man Roland och våra älskade hundar, Amigo, Teddy, Samantha, Kitty, Maya, Fanny, Molly , Vanessa, Lady,Saga,Pompe och Brave. Bor i villa 1 mil söder om Helsingborg i en ort som heter Rydebäck, där har vi nära både till hav och natur.


Hundar har varit en viktig del av vår tillvaro, Rolands första hund var en Långhårig Collie Teddo och min första hund var en schäfer Barry. Vår gamla Collie Thotte miste vi våren 2007. Då bestämde vi oss för att inte skaffa någon hund, utan passa på att komma och gå som vi själva ville, vi tänkte att vi skulle ut och resa, detta varade i 3 månader. Gud så tomt det var!!!!
 


Då förstod vi att ett liv utan hund var inget för oss. Letandet efter hund startade, Collie skulle vi ha. Vi for land och rike runt efter vår gosse "Amigo" som vi till slut hittade i Partille Paradisets Kennel. Lyckan var fullständig! Jag blev intresserad av allt som har med hundar att göra, läste allt jag kom över. Gick på olika kurser med Amigo. En gammal dröm började formas i mitt huvud, ville ha min egen uppfödning, på grund av sjukdom insåg jag att Collie inte skulle fungera. Valet blev Chihuahua, efter mycket studerande om rasen och lika mycket letande efter rätt hund, kom jag i kontakt med Gunilla Ryhle, Honey Paj's Kennel. Teddy en underbar Chihuahua blev min, och jag var lycklig, detta blev början på min kennel.